Een housewarmingparty is er nog niet van gekomen: jullie waren veel te druk met de verbouwing van jullie pas gekochte nieuwe huis. De locatie van de nieuwe woning is perfect en jullie zagen de potentie van het pand. Toch was er wel een flinke verbouwing voor nodig om er jullie droomhuis van te maken. Of je nu zelf de handen uit de mouwen hebt gestoken of een aannemer hebt ingeschakeld: de verbouwing is achter de rug en dat mag gevierd worden! De uitnodigingen voor een housewarmingparty zijn verstuurd en jullie gasten zijn nieuwsgierig naar het eindresultaat. Time to party!

Geen feest zonder taart

Onmisbaar bij elk feest is een lekkere taart. Net zoals je ervoor kiest de meest specialistische verbouwingsklussen uit te besteden, is het ook een goed idee om je taart door een ervaren bakker te laten maken. De professionele bakkers van https://www.jeeigentaart.nl/ nemen jou veel werk uit handen. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd een goed gelukte, mooie en vooral lekkere taart aan je gasten kunt presenteren. De tijd die jij uitspaart, kun je dan besteden aan het inslaan van feestelijke drankjes en eventuele decoraties.

Je taart persoonlijk maken

Als je gebak bestelt bij jeEigenTaart.nl wil dat niet zeggen dat je er niet je eigen stempel op kunt drukken. Net als bij het inhuren van een aannemer wil je toch dat het eindresultaat aan jouw specifieke wensen voldoet. Het is mogelijk gepersonaliseerde taarten te bestellen met een door jou aangeleverde foto. Ook kleine taartjes, cupcakes en brownies kun je zo personaliseren. Misschien is een foto van jullie nieuwe huis een leuk idee? Deze eenpersoonsgebakjes zijn ideaal om aan je gasten te presenteren. Ook tijdens de rondleiding die jij als trotse huizenbezitter verzorgt kunnen ze eenvoudig van deze lekkernijen genieten.

U ook genieten van: