Als zzp’er in de bouw werk je op wisselende locaties. Een bedrijfswagen heb je daarom nodig als vervoermiddel. Maar een bedrijfswagen is meer dan dat: je bus doet ook dienst als opslag van materialen en gereedschappen. Vaak gebruik je je bedrijfswagen bovendien als plek om je pauze door te brengen en je lunch te nuttigen. Het is bovendien je visitekaartje: een representatieve en nette bus geeft een eerste indruk van je bedrijf. Er zijn een aantal zaken waaraan een goede bedrijfswagen moet voldoen.

Veiligheid voorop

In de bouw is veiligheid belangrijk en dat geldt ook bij bedrijfswagens. Materialen en gereedschappen moeten daarom op een veilige manier opgeborgen kunnen worden. Bouwmaterialen als bakstenen en tegels worden ter plekke geleverd door leveranciers of rechtstreeks van de fabriek. Als zzp’er vervoer je zelf echter ook heel wat spullen in je bus. Met een bedrijfswageninrichting van Work System hebben deze allemaal hun eigen plek. Ze worden zo opgeborgen dat onderweg geen voorwerpen in de bestuurderscabine terecht kunnen komen. Ook voor andere producten op het gebied van veiligheid, zoals brandblussers en EHBO-sets, kun je bij Work System terecht.

Genoeg ruimte

De ideale bus heeft genoeg ruimte om alle materialen in op te bergen. Met een bedrijfswageninrichting van bedrijfswageninrichting van Work System is het mogelijk om extra opbergruimte te creëren, bijvoorbeeld door het aanbrengen van een dubbele laadvloer. Voor elk type bedrijfswagen zijn er standaardoplossingen beschikbaar. Bij specifieke wensen is het mogelijk een inrichting op maat te laten samenstellen.

Overzichtelijk en efficiënt

Een goede bedrijfswageninrichting zorgt voor een goed georganiseerde opslag van materialen. De indeling van stellingen en ladeblokken is bij voorkeur op jouw bedrijf afgestemd. Hierin heeft zelfs het kleinste schroefje zijn eigen plek. Door de overzichtelijke indeling zijn alle materialen en gereedschappen gemakkelijk terug te vinden. Daarmee bespaar je tijd en werk je prettig en efficiënt.

Je bedrijfswagen als mobiel kantoor

Tussen alle werkzaamheden in de bouw door heb je als zzp’er ook nog een bedrijf te runnen. In je bus worden heel wat zaken afgehandeld. Hoe fijn is het dan dat de leverancier van je bedrijfswageninrichting ook daarin met je meedenkt: met accessoires als een houder voor je telefoon of tablet en een stevige standaard voor je laptop maak je van je wagen een mobiel kantoor. Dat komt je bedrijfsvoering ten goede, net als het contact met (potentiële) klanten.

U ook genieten van: