Is je kleine jongen helemaal weg van bouwen? Dan is het misschien geen slecht idee om ook zijn garderobe daarop af te stemmen. Hoewel kledij vroeger vooral functioneel was, is het vandaag heel gemakkelijk om kindermode te vinden die ook aansluit bij de passies van je kroost.

Voor kleine bouwbakkertjes zijn er in elk geval genoeg mogelijkheden. Lees verder voor leuke ideetjes bij de zoektocht naar de mooiste kindermode voor gepassioneerde jongelingen!

Een blauwe overall als basis

De overall is zowat een basisoutfit voor bouwvakkers en andere professionals in de bouwsector, maar gelukkig bestaan er ook miniatuurversies van deze kledij. Je hoeft maar even online te zoeken en je vindt meteen een breed aanbod aan leuke, kleine overalls met een afbeelding, bijvoorbeeld bij Kids Brand Store. Ook eenvoudige modellen, die daardoor iets stoerder ogen, zijn mogelijk.

Wat dacht je van een donkerblauwe overall, waarin je kindje zich meteen als een echte bouwvakker waant? Misschien kan hij met zijn nieuwe outfit de verleiding niet weerstaan om zelf te beginnen met bakstenen…

Functionele bouwvakkerskledij voor een vroege opleiding

Als bouwvakker aan de slag gaan, daarvoor is een langdurige, grondige opleiding nodig. Dat wil niet zeggen dat je de aangeboren passie van je kind niet al vroeg kunt stimuleren en doen groeien.

Vaders die bouwvakker zijn, kunnen hun zoon bijvoorbeeld inleiden in het vak van bouwvakker door ze de juiste kledij te geven, zoals een overall met zakjes voor klein gereedschap, maar ook een fluoriserend veiligheidsvestje. Zo helpt zoon vader al vroeg bij de verschillende werkzaamheden, al is het maar door de bakstenen aan te geven. Zorg er wel voor dat dit alles in een veilige omgeving gebeurt, want het gaat nog altijd om een kind!

U ook genieten van: